Notis: Linkene til nettbutikkene er sponsede og betaler provisjon.

Sinful.no: Fetish

Sinful reklamerer med rask og diskret levering, fri frakt over 800 kr, og supre kundeomtaler med hele 4,6 av 5,0 mulige poeng hos TrustPilot.

Sinful har en egen kategori kalt fetish. Her finner du bondagetau, fetish-antrekk, sexmaskiner, sexmøbler, fetish sexleketøy, kyskhetsleketøy, blindsfolds, masker, gags, og mer.

Blant utvalget av fetish sexleketøy finner man ekstra store dildoer, store strap-ons, og kraftige vibratorer.

Kondomeriet.no: Fetish

Dette er kanskje den mest kjente sexbutikken i Norge som har vært i drift lenge før nettbutikkenes inntog. Helt siden 1989 faktisk.

Kondomeriet har en kategori kalt frekke sexleketøy som blant annet inkluderer rundt 90 bondage-produkter, 20 pisker, 20 fetish leketøy for brystene, og mer.

Kondomeriet har også en del innhold som erotiske noveller, tips & triks og en sexologtjeneste hvor man kan spørre eksperter om spørsmål relatert til sex, samliv og sexleketøy. Du kan også lese andres spørsmål og svar.

Nytelse.no: Fetish

Noen av grunnene de nevner for å velge deres nettbutikker er at de sender anonyme pakker, har prisgaranti, 365 dagers åpent kjøp, og lynrask levering.

Nytelse fører en egen kategori for bondage og fetish-prdukter. Her finner du produkter som bondageutstyr, fetishutstyr, lakk og lær, håndjern, munnball, elektrosex, halsbånd, blondfold, masker, og pisker.

Amor.no: Fetish

Amor fører et bra utvalg sexleketøy for kvinner, menn, og par.

Nettbutikken har en egen kategori kalt fetish som inneholder over 120 produkter. Dette inkluderer ting som blindfolds og masker, bondage-produkter, gagballs, håndjern, klemmer og klyper, pisker, og mer.

Flere Nettbutikker

Sjekk ut vår liste med detaljert informasjon om flere av de beste sexbutikkene på vårt andre nettsted, Nettbutikkinfo.

Forsiden Sexleketøy Sexleketøy for menn Sexleketøy for par Fetish & BDSM